Tavoitteemme on olla alan paras mahdollinen ratkaisutoimittaja

Yritysesittely

Arska Group

Arska Group on edelläkävijä viljankäsittelylaitteiden valmistajana. Arska Groupin muodostavat emoyhtiö Arska Tehtaat Oy sekä tytäryhtiöt Mepu Oy ja Arskametalli Oy. Tuotteitamme myydään Suomen lisäksi 13 maassa Euroopassa. Tavoitteemme on olla alan paras mahdollinen ratkaisutoimittaja. Tarjoamme kuivausosaamistamme maatalouden ja viljateollisuuden lisäksi myös rakennusteollisuuteen. Perheyhtiön arvot ja pitkät perinteet ohjaavat toimintaamme.

Osaamme viljankäsittelyn

Yli 70 vuoden kokemuksella meillä yhdistyy metalliosaaminen, kuivausmenetelmien osaaminen  sekä viljankäsittelyosaaminen. Automatisoitu valmistus ja modernit tuotteet ovat kilpailuvalttejamme tarjotessamme ratkaisuja niin maatiloille kuin teollisuuteen. 

Olemme ratkaisukeskeinen

Olemme muuttuneet tavarantoimittajasta ratkaisutoimittajaksi. Tämä vaatii joustavuutta; räätälöimme asiakkaidemme tarpeisiin parhaan mahdollisen ratkaisun.  Laitteemme on suunniteltu suoraan viljelijöiltä saatujen ehdotuksien perusteella.

Olemme projektiosaaja

Suunnittelemme ja valmistamme itse innovatiivisia laitteita alan tarpeisiin. Käytämme tarvittaessa myös muiden arvostettujen toimittajien tuotteita kokonaisratkaisujen saavuttamiseksi. Ja hoidamme tarvittavan asennuksen. Tarjoamme avaimet käteen ratkaisuja vaativiin kohteisiin.

Olemme aito kumppani

Toimimme pitkäjänteisesti asiakkaidemme kanssa. Takaamme, että meiltä löytyy varaosia tuotteidemme koko elinkaaren aikana. Etäohjauksella pystymme palvelemaan nopeasti. Olemme toimittaneet yli 10,000 kuivausyksikköä vuosien varrella tuhansille asiakkaille ympäri maailmaa.

Valitse verkkokauppa

Mepu logo Arskametalli logo