Норії та транспортери

Надійне комплексне рішення

Широкий асортимент транспортерів та норій MEPU був розроблений для задоволення різноманітних вимог споживачів, щодо продуктивності та автоматизації процесу. Разом з іншими продуктами (зерносушарки, силоси) компанії MEPU, транспортери та норії формують функціональне та надійне комплексне рішення, яке забезпечує максимальну ефективність роботи.

Завдяки широкому асортименту, транспортери та норії MEPU використовуються в роботі малих та середніх фермерських господарствах, на зерноприймальних пунктах та великих промислових об’єктах.

Обладнання для транспортування зерна MEPU виготовлено з оцинкованої сталі, це означає, що воно може використовуватись на відкритому повітрі.

Skandia Elevator

SKANDIA ELEVAtor

Серія L 30 – 60t

Обладнання для транспортування зерна серії L особливо підходить для малих і середніх фермерських господарств, де переробка зерна переважно здійснюється протягом періоду збору врожаю (щорічна кількість зерна, що переробляється – не більше 30 000т).

Skandia ELEVAtor

Серія I 40 – 150t

Обладнання для транспортування зерна серії I призначено для середніх та великих фермерських господарств, зерноприймальних пунктів, де переробка зерна здійснюється на протязі всього року (щорічна кількість зерна, що переробляється – 30 000 – 50 000т).

skandia ELEVAtor

Серія H 60 – 600t

Обладнання для транспортування зерна серії H використовується у великих фермерських господарствах та на промислових елеваторах, де переробка зерна здійснюється кожен день на протязі всього року (щорічна кількість зерна, що переробляється – понад 50 000т).

Норії mepu 60 – 90т

Норії з оцинкованої сталі MEPU швидко транспортують зерно. Мотор-редуктор, розташований у верхній частині норії, забезпечує запуск в будь-яких складних умовах.

Норію легко обслуговувати та чистити. У верхній та нижній частині розташовані великі люки. Попередній очищувач зерна розташовується у верхній частині норії. В процесі роботи він відокремлює пил та легкі домішки, які надходять в норію разом з зерном.

Клиноподібна нижня частина ковшів норії дозволяє завжди максимально наповнювати їх зерном. В процесі наповнення ковші не відкидаються назад.

МодельA68A92A118
Потужність двигуна [кВт]45,5/7,57,5
Ширина стрічки [мм]140170170
Кількість секцій [шт. / м]714066
Розмір ковша [мм]140180200
Tруба [Ø мм]210280280
3-х дорожній перемикач потоків зерна [Ø мм]160200200

Галерея