Elevaattorit ja ketjukuljettimet

Käyttövarma kokonaisuus

Mepun monipuolinen kuljetinvalikoima on kehitetty vastaamaan asiakkaiden erilaisia kapasiteetti- ja automaatiovaatimuksia. Laadukkaat elevaattorit ja kuljettimet yhdessä Mepun muun laajan tuotevalikoiman kanssa tarjoavat mahdollisuuden valmiin, asiakkaan toiveita vastaavan kokonaisratkaisun räätälöintiin.

Kaikki kuljetintuotteet on valmistettu sinkitystä teräksestä, eli ne kestävät erinomaisesti myös ulkokäytössä.

Mepun laajasta valikoimasta löytyy elevaattoreita ja ketjukuljettimia niin pienten ja keskisuurten maatilojen kuin suurten tilojen ja teollisuuden tarpeisiin. Tuotevalikoimamme sisältää sekä Skandia Elevatorin sekä Mepu elevaattorimalliston, jotka valmistetaan Suomessa.

Skandia Elevator

SKANDIA ELEVATOR

L-mallisarja 30 – 60t

L-sarja sopii erityisesti pienille ja keskisuurille maatiloille, joissa viljankäsittely keskittyy puintiaikaan (käsiteltävän viljan määrä vuodessa alle 30 000 tonnia).

SKANDIA ELEVATOR

I-sarja 40 – 150t

I-mallisarja on suunniteltu keskisuurille ja suurille maatiloille sekä sekä kuivaamoille ja kaupallisille viljavarastoille, joissa viljaa käsitellään ympäri vuoden (käsiteltävän viljan määrä vuodessa 30 – 50 000 tonnia).

SKANDIA ELEVATOR

H-sarja 60 – 600t

H-mallisarja on suunniteltu suurille maatiloille ja teollisuuteen jatkuvaan päivittäiseen ja ympärivuotiseen käyttöön (käsiteltävän viljan määrä vuodessa yli 50 000 tonnia).

Mepu-elevaattorit A68 – A118

Sinkitystä teräksestä valmistetut elevaattorit kuljettavat kosteankin viljan nopeasti ja varmasti – kuitenkaan viljaa vahingoittamatta. Mepun elevaattorit valmistetaan Suomessa.

Elevaattorin rakenne on itsekantava. Ala- ja yläosissa on avoimet ripapyörät. Suoravetoinen vaihdemoottori on käyttövarma kaikissa olosuhteissa ja on miltei huoltovapaa. Kuppeihin kohdistuu aina maksimitäyttö, eivätkä ne potki takaisin.

Elevaattori on helppo puhdistaa suurista puhdistusluukuista. Lisävarusteena yläpäähän asennettava esipuhdistin pitää kuivaamon pölyttömänä myös viljaa siirrettäessä.

Säädettävällä viljasuihkun ohjauslevyllä estetään viljan pääseminen takaisin elevaattorin putkeen. Korvausilman otto tapahtuu kaatokuilun liitososan yläreunassa olevasta raosta. Rakenne tehostaa huomattavasti viljan valumista, jolloin viljaa voi säilyttää normaalia kauemmin kaatokuilussa.

MalliA68A92A118
Moottori [kW]45,5/7,57,5
Hihnan leveys [mm]140170170
Kuppi [kpl / m]766
Kupin koko [mm]140180200
Elevaattorin putki [Ø mm]210280280
3 - tiejakaja [Ø mm]160200200

Galleria

Ota yhteyttä

Yhteystiedot