Wheatheart-kuljettimet

Varma ja tehokas viljansiirto

Wheatheartin kestävät ja pitkäikäiset vetävät ruuvikuljettimet valmistetaan yhdessä maailman suurimmista alan tehtaista Kanadassa. Tehokkailla ja luotettavilla ruuvikuljettimilla isojenkin viljamäärien siirtäminen hoituu helposti ja nopeasti.

Tehokkaan kuljettimen toimintavarmuuden takaa sen vankka ja yksinkertainen rakenne. Ammattikäyttöön suunniteltu kuljetin kestää erinomaisesti pitkääkin yhtämittaista käyttöä ja sitä voidaan joustavasti käyttää niin täyttöön kuin tyhjennykseenkin.

Wheatheartin UT-kuljettimen pituudet ovat 5 – 18,5 metriä 1,5 metrin jaolla. Vakiovarusteisiin kuuluvat tarvittavat jatko-osat (putki + kierukka), syötönsäädin (sulkuluukku), syöttöpään laakerisetti sekä kannatinpanta kiinnitysvaijereille.

Viljansiirtokapasiteetti *

6” = 43 tonnia tunnissa
8” = 81 tonnia tunnissa
10” = 114 tonnia tunnissa

* Viljan fysiologiset ominaisuudet vaikuttavat aina kapasiteettiin. Ilmoitettu kapasiteetti on testattu kuivalla vehnällä (75kg / hl) 15 asteen kulmassa 85% syöttöasteella. Jos kulma nousee 30 asteeseen, kapasiteetti tippuu 20% – 25%, mikäli kulma nousee 45 asteeseen kapasiteetti tippuu 35% – 40%. Viljaa saattaa murskaantua, kun sitä siirretään ruuvikuljettimella. Kuljetin on tarkoitettu käytettäväksi nousevassa kulmassa.

Lisävarusteet

Vaijerituki
Etäkäyttöinen syötönsäädin
200mm / 250mm putkiyhde purkupäähän
Kaatosuppilo
160mm / 200mm putkiyhde kaatosuppiloon
Sisääntuloyhde 5° pykälällä
Veitsisuljin
Purkuputket

Ota yhteyttä

Yhteystiedot