Elementtisiilot

Monipuoliseen viljan varastointiin

Mepun monipuolisen siilojärjestelmän avulla voidaan nopeasti rakentaa varastotilaa uuteen tai jo olemassa olevaan rakennukseen. Erilaisista siiloelementeistä voidaan helposti muokata juuri asiakkaan tarpeisiin ja tiloihin sopiva varastojärjestelmä.

Mepun elementtisiilot sulautuvat hyvin tilaympäristöön. Nelikulmaista elementtisiiloa pystytettäessä rakennustila voidaan käyttää tehokkaasti hyväksi ja pystytolpat voidaan asentaa osaksi rakennuksen kantavia rakenteita. Saumausmassalla tiivistettynä elementit sopivat suoraan ulkoseiniksi. Elementit ja tolpat voidaan myös maalata halutun värisiksi.

Mepun siilojärjestelmä on CE-merkitty eli järjestelmä täyttää kaikki sitä koskevat EU:n lujuus- ja rakennemääräykset. Sinkitystä teräksestä valmistettujen, vaakaprofiloitujen elementtien asennus on nopeaa ja yksinkertaista. Siilot kasataan pulttiliitoksin.

Valittavana tasapohja- tai kartiopohjasiilo

Valikoimissa on sekä tasapohja- että kartiopohjasiiloja. Kartiopohjasiilot on saatavana 160 – 250mm purkukartioilla. Tasapohja- ja kartiopohjasiilot voidaan varustaa muun muassa miesluukulla. Tasapohjasiilo voidaan lisäksi varustaa kairan läpiviennillä sekä suoralla ja vinolla purkuyhteellä siilon seinäelementtiin.

Lisävarusteiden valikoima on laaja ja esimerkiksi erilaisia suljinvaihtoehtoja on useita.
Elementtisiilojen laajennukset saatavilla myös muihin merkkeihin!

Siilon mitoitus

T = Kerros
H = Siilon korkeus
2 = Elementin vahvuus
1 = Siilotolpan vahvuus

Galleria

Ota yhteyttä

Yhteystiedot