Projektimyynti

Projektihallinnan palvelu

Projektinhallinnan avulla huolehdimme hankkeen onnistumisesta tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella aina suunnittelusta käyttöönottoon. Projektinhallinta vastaa aikataulujen ja tavaratoimitusten synkronoimisesta tehokkaan rakentamisen varmistamiseksi. Projektinhallinnan avulla varmistamme projektin etenemisen jouhevasti suunnitelmien mukaan.

Vuosikymmenten kokemuksen viljankäsittelyalalta omaavat myyjämme haluavat kuunnella ja varmistaa, että pienetkin yksityiskohdat otetaan suunnittelussa huomioon ja ratkaisut palvelevat juuri Sinun tilasi tarpeita.

Suunnittelutiimimme siirtää projektin visuaaliseen muotoon, jolloin voimme tarjota asiakkaalle erittäin selkeät ja yksityiskohtaiset 3D-piirustukset hankkeesta. Piirustukset ovat suurena apuna myös asennusvaiheessa.

Projektinhallinnassa käytettävissäsi ovat tarvittaessa myös pääsuunnittelijan ja vastaavan työnjohtajan palvelut erillisen sopimuksen mukaan.

Meille Mepulla on tärkeintä, että projekti etenee asiakkaan näkökulmasta mahdollisimman vaivattomasti. Asiakkuuspäällikkö on henkilökohtainen kontaktisi aivan alusta lähtien, koko asennusprosessin ajan ja aina lopputarkastukseen asti. Mitä tahansa kysyttävää matkan varrella herää, asiakkuuspäällikkö on tavoitettavissa ja valmiina auttamaan.

Projektin vaiheet

1. Tarvekartoitus

Jokaisella tilalla on yksilölliset tarpeet. Huomioimme tämän ja räätälöimme parhaan mahdollisen projektiratkaisun juuri sinun tilaasi varten. Tarvekartoituksen yhteydessä käymme läpi projektin aikataulun, prosessin kulun ja kerromme, miten investoinnilla saavutetaan suurin mahdollinen hyöty.

Selkeästi rakennetusta tarjouksesta näet, mistä investointi koostuu sekä haluamasi lisäpalvelut. Tarjouksen liitteenä saat yksityiskohtaiset tekniset tiedot tarjotusta kokonaisuudesta.

2. Suunnittelu & projektinhallinta

Onnistunut ja mahdollisimman vaivaton projekti lähtee liikkeelle huolellisesta suunnittelusta. Projektimme tehdään räätälöidysti jokaiselle asiakkaalle uusimmilla suunnitteluohjelmilla. Muutamme asiakkaamme toiveet realistisiksi 3D-piirustuksiksi. Tuotantomme muuttaa 3D-kuvat asiakkaan todellisuudeksi.

Jokaiselle asiakkaalle osoitetaan henkilökohtainen projektiyhteyshenkilö, joka vastaa dokumentaatiosta, aikatauluista ja monista hallinnollisista tehtävistä.

3. Asennus

Tarjoamme toiveidesi mukaiset turvalliset ja kustannustehokkaat asennuspalvelut. Projekti voidaan toteuttaa avaimet käteen -ratkaisuna, jolloin Mepu vastaa koko projektista aina perustuksista viimeistelyyn ja käyttöönottoon asti. Kokonaisvaltaisen asennuspalvelun lisäksi on mahdollista toteuttaa myös osittainen mekaaninen ja sähköinen asennus.

Kauttamme järjestyy myös osien kuljetuspalvelu turvallisesti asennuskohteeseen.

4. Käyttöönotto

Projektin valmistuttua teemme kuivuriin perusteellisen loppukatselmoinnin ja koekäytön asiakkaan kanssa. Annamme dokumentaatiot projektikokonaisuudesta ja luovutamme valmiin, hyväksytyn kohteen asiakkaalle.

Kaikkien projektien tärkein tavoite on, että lopussa meillä on tyytyväinen ja onnellinen asiakas.

5. Huolto & varaosat

Joustavasti toimiva laitehuolto ja varaosien nopea saatavuus on maatalousyrittäjille elintärkeää erityisesti vuoden kiireisimpinä kuukausina. Mepun huoltotoiminta kattaa koko maan ja alkuperäiset varaosat ovat nopeasti saatavilla omasta varastostamme. Osia voi tilata myös helposti koska vain verkkokaupastamme. Tarvittaessa Mepun ammattitaitoiset huoltomiehet lähtevät nopeasti myös paikan päälle.

Tarjoamme myös kuivureiden vuosihuoltosopimusta asiakkaillemme. Sopimuksen avulla varmistat kuivurisi toimivuuden ja vältät yllättävät konerikot.

On ilo aloittaa yhteinen matka!

Asiakkuuspäällikkö

Saija Pennanen

+358 50 447 1477 saija.pennanen@arskagroup.com