Asennukset

Viljaketjun asennuspalvelut kahden vuoden asennustakuulla

Viljaketjussa kaikki asennustyöt on tehtävä korkealaatuisesti ja standardien mukaisesti. Tämä on ainoa tapa varmistaa, että viljan vastaanotto, kuivaus, varastointi ja kunnostus rullaa sujuvasti, laitteet pysyvät hyvässä kunnossa ja prosessin katkokset ja seisokit minimoidaan.

Varmista viljaketjusi toimivuus

Jotta palvelut voidaan toteuttaa turvallisesti ja kustannustehokkaasti, on asennuksista vastaavalla oltava laaja kokemus erilaisista toimintaympäristöistä sekä hyvin vakiintuneet toimintamallit ja -tavat. Kun asennustehtäviin otetaan yksi kumppani vältytään myös kommunikaatiokatkoksilta, mikä saattaisi vaarantaa tuotantosi aikataulun.

Mepu tarjoaa kaikki viljaketjun asennuspalvelut: viljankuivaamoiden sekä varastojen peruskorjauksien asennukset, laajennukset sekä täysin uudet rakennusprojektit, kuten myös sähkö- ja automaatioasennukset. Mepun suunnittelemat, toimittamat ja asentamat kokonaisuudet sisältävät asennuksien osalta kahden vuoden asennustakuun.

Kauttamme voit saada myös kokonaisvastuu-urakan aina maanrakennus- ja perustustöistä lähtien. Autamme seuraavissa asioissa:

  • Täysin uudet rakennusprojektit, muutostyöt sekä laajennukset
  • Projektinjohtaminen, hankinnat, suunnittelu, asennusten valvonta ja työnsuunnittelu
  • Mekaaniset laiteasennukset
  • Puu-, betoni-, ja teräsrakentaminen
  • Sähkö- ja automaatioasennukset

Etsitkö kumppania erityistarpeisiin?

Onko sinulla viljan välitysmyyntiä, siemenkunnostusta ja -pakkausta tai viljaa sisältäviä rehuseoksien valmistusta harjoittava yritys? Asiantuntemuksemme on myös silloin käytettävissäsi. Ota yhteyttä myyntiimme niin autamme mielellämme kaikissa tarvitsemissasi viljaketjua koskevissa asennustehtävissä. Toimimme Suomessa, lähellä asiakasta.

Myynti

Tehtaanedustaja

Janne Matintalo

+358 50 575 7808 janne.matintalo@mepu.com

Tehtaanedustaja

Pasi Rautiainen

+358 50 5757 812 pasi.rautiainen@mepu.com

Asennukset