Teollisuusratkaisut

Kokonaisvaltaiset ratkaisut teollisuuteen

Viljankäsittelylaitteistaan tunnettu Mepu Oy on alansa ehdoton edelläkävijä. Olemme suunnittelleet ja valmistaneet suomalaisia laatutuotteita jo vuodesta 1952. Palvelumme lähtökohtina ovat aina olleet asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja luotettavuus.

Tarjoamme yhden laajimmista ja täydellisimmistä tuotevalikoimista viljankäsittelyyn. Asiantuntijamme tarjoavat kokemuksensa käyttöönne niin suunnittelun, projektinhallinnan kuin huoltotoimintojenkin osalta.

Paras mahdollinen ratkaisu

Mepu tarjoaa yhden laajimmista ja täydellisimmistä tuotevalikoimista viljankäsittelyyn. Asiantuntijamme tarjoavat kokemuksensa käyttöönne niin suunnittelun, projektinhallinnan kuin huoltotoimintojenkin osalta.

Ammattitaidolla taattuja tuloksia

Tunnemme viljankäsittelyn

Mepulla on tutkitusti markkinoiden paras energiateho ja pölynhallinta. Olemme aito kumppani.

Projektivarmuus

Osaamisemme todisteena on tuhansia referenssejä ympäri maailmaa. Toimitamme ajallaan luvattuja ratkaisuja. Ja siihen voi aina luottaa, että pysymme ajan hermoilla.

Kestävä toiminta

Noudatamme toiminnassamme tiukkoja vaatimuksia ympäristöystävällisyyden osalta.

Projektin vaiheet

1. Tarvekartoitus

Tarjoamme juuri sinun tarpeisiisi parasta mahdollista ratkaisua. Kerromme tarjouksemme hyödyt, mitä arvoa synnytämme sinun tilallesi ja miten me sen teemme.

Käymme läpi aikataulun, prosessin kulun, mistä investointi koostuu sekä haluamasi lisäpalvelut. Lopuksi saat tekniset yksityiskohtaiset liitetiedostot tarjotusta kokonaisuudesta.

2. Suunnittelu & projektinhallinta

Olemme sitä mieltä, että huolellinen suunnittelu on jo puoli työtä. Projekti tehdään räätälöidysti jokaiselle asiakkaalle uusimmilla suunnitteluohjelmilla. Muutamme asiakkaamme toiveet 3D-piirustuksiksi ja tuotantomme muuttaa 3D-kuvat asiakkaan todellisuudeksi.

Jokaiselle asiakkaalle osoitetaan henkilökohtainen projektiyhteyshenkilö, joka vastaa dokumentaatiosta, aikatauluista ja monista hallinnollisista tehtävistä.

3. Asennus

Tarjoamme toiveidesi mukaan kokonaisvaltaisesta asennuspalvelusta aina osittaiseen mekaaniseen ja sähköiseen asennukseen. Kauttamme myös osien kuljetuspalvelu turvallisesti asennuskohteeseen.

Projekti voidaan toteuttaa myös avaimet käteen-ratkaisuna, jolloin Mepu vastaa koko projektista aina perustuksista viimeistelyyn ja käyttöönottoon asti.

4. Käyttöönotto

Projektin valmistuttua teemme perusteellisen loppukatselmoinnin ja koekäytön asiakkaan kanssa. Annamme dokumentaatiot projektikokonaisuudesta ja luovutamme valmiin, hyväksytyn kohteen asiakkaalle.

Asiakaslähtöisyys tarkoittaa meille sitä, että projektin lopussa meillä on onnellinen asiakas.

5. Huolto & varaosat

Joustavasti toimiva laitehuolto ja varaosien nopea saatavuus ovat maatalousyrittäjille elintärkeitä erityisesti vuoden kiireisimpinä kuukausina. Mepun huoltotoiminta kattaa koko maan ja alkuperäiset varaosat ovat nopeasti saatavilla omasta varaosavarastosta. Osia voi tilata myös helposti koska vain verkkokaupastamme. Tarvittaessa Mepun ammattitaitoiset huoltomiehet lähtevät nopeasti myös paikan päälle.

Tarjoamme myös kuivureiden vuosihuoltosopimusta asiakkaillemme.

On ilo aloittaa yhteinen matka!

Projektimyynti

Janne Matintalo

+358 50 575 7808 janne.matintalo@mepu.com

Ota yhteyttä

Yhteystiedot