Industri

Heltäckande lösningar för industrin

Kvalitetsprodukter designade och tillverkade i Finland sedan 1952! Mepu Oy är känt för sina anläggningar för behandling av spannmål och är en obestridd föregångare inom branschen. Utgångspunkterna för vår tjänst har alltid varit kundorientering, ansvar och tillförlitlighet.

Våra medarbetare har lång erfarenhet av jordbrukssektorn, vilket innebär att de känner det moderna spannmålshanteringssystemets strukturer och krav.

Bästa möjliga lösning

Mepu erbjuder ett av de mest omfattande och kompletta produktsortimenten för spannmålshantering. Våra experter står till ert förfogande både när det gäller design, projektledning och underhållsfunktioner.

Professionellt garanterade resultat

Vi kan spannmålshantering

Mepu har visat sig ha marknadernas bästa energieffektivitet och dammhantering. Vi är en genuin partner.

Projektsäkerhet

Du hittar bevis på vår expertis i tusentals referenser runt om i världen. Vi levererar de utlovade lösningarna i tid och du kan alltid räkna med att vi följer med i utvecklingen.

Hållbar drift

Vi följer de strikta kraven på miljövänlighet.

Processens gång

1. Kartläggning av behov

Vi erbjuder bästa möjliga lösning för dina behov. Vi förklarar fördelarna med vårt erbjudande, vilket värde vi skapar för ditt jordbruk och hur vi gör det. Vi går igenom tidsschemat, processens gång, vad investeringen består av och de tilläggstjänster du vill ha. Slutligen får du tekniskt detaljerade bilagor av helheten som erbjuds.

2. Planering och projektledning

Vi anser att noggrann planering är halva jobbet. Projektet skräddarsys för varje kund med den senaste designmjukvaran. Vi omvandlar våra kunders önskemål till 3D-ritningar och vår produktion omvandlar 3D-bilderna till kundens verklighet.

Varje kund tilldelas en personlig projektkontaktperson som ansvarar för dokumentation, tidsscheman och många administrativa uppgifter.

3. Installation

Vi utför allt ifrån en heltäckande installationstjänst ända till partiell mekanisk och elektrisk installation, beroende på dina önskemål.

Projektet kan också implementeras som en helhetslösning, i vilket fall Mepu ansvarar för hela projektet, från grundarbete till färdigställande och ibruktagning.

4. Ibruktagning

När projektet är klart kommer vi att göra en noggrann slutgenomgång och provkörning tillsammans med kunden. Vi tillhandahåller dokumentation av projekthelheten och överlämnar det färdiga och godkända objektet till kunden.

Kundorientering innebär att vi i slutet av projektet har en nöjd kund.

5. Underhåll och reservdelar

Flexibelt underhåll av utrustning och snabb tillgång till reservdelar är avgörande för lantbrukare, särskilt under årets mest hektiska månader. Mepus underhållsverksamhet täcker hela landet och originalreservdelarna finns snabbt tillgängliga från vårt eget reservdelslager.

Det är ett nöje att påbörja den gemensamma resan!

Exportchef, Sverige

Patrik Jungarå

+358 41 313 1816 patrik.jungara@mepu.com