Industri

Komplette løsninger for kornhåndtering

Kvalitetsprodukter, utviklet og produsert i Finland siden 1952. Mepu Oy sine kornhåndteringsløsninger er kjent for å være ledende på markedet. Vi er kjent for å yte kundeorientert, ansvarlig og pålitelig service.

Våre medarbeidere har utstrakt erfaring fra jordbruket. De vet hva som kreves av et moderne kornhåndteringsanlegg.

Den best mulige løsningen

Mepu kan tilby et av de støste og mest komplette produktspekter innenfor kornhåndtering. Våre eksperter kan tilby deg sin ekspertise innen design, prosjektstyring og vedlikehold.

Garantert resultat

Vi kan kornhåndtering

Mepu har vist seg å være suveren i markedet på enegieffektivitet og støvhåndtering. Vi er en pålitelig partner.

Prosjektsikkerhet

Som bevis på vår ekspertise har vi tusenvis av referanser fra hele verden. Vi leverer de lovede løsningene i tide, og du kan alltid regne med å bli oppdatert av oss.

Bærekraftig bruk

Vi stiller strenge krav til miljøvennlig og bærekraftig produksjon, også for våre kunder.

Prosessen

1. Behovsanalyse

Vi tilbyr alltid den beste løsningen for dine behov. Vi vil alltid forsikre oss om at du er klar over fordelene ved våre produkter, hvilken verdi de vil ha for din drift og hvordan vi kan tilfredsstille dine ønsker. Vi vil gjennomgå bestillingen, monteringsprosessen, hva som er levert og hvilke tilleggsordre du ønsker. Til slutt vil du få en detaljert tekninsk beskrivelse av det leverte anlegget.

2. Design og prosjektstyring

Vi mener at grundig planlegging er halve jobben. Alle prosjekt blir skreddersydd etter kundens ønsker ved hjelp av de nyeste softwareløsningene. Vi former dine ønsker og behov til en 3D tegning som gir et realistisk bilde av anlegget du ønsker.

Hver kunde får tildelt en personlig kontaktperson som er ansvarlig for dokumentasjon, tidsfrister og andre administrative oppgaver.

3. Montering

Avhengig av dine ønsker kan vi tilby forskjellig grader av monteringsassistanse. Også elektrisk installasjon av anlegget.

Vi kan også levere nøkkelferdige løsninger der Mepu tar hånd om hele prosjektet fra grunnarbeid til igangkjøring.

4. Igangkjøring

Når prosjektet er ferdigstilt, vil vi gjennomføre en nøye gjennomgang og testkjøring sammen med kunden. Vi leverer dokumentasjon av prosjektet og overleverer et fullført og testet anlegg til kunden.

Når kunden alltid står i sentrum vil vi til slutt ha en smilende kunde!

5. Service og reservedeler

Fleksibel, rask og pålitelig deleleveranse er svært viktig for bonden i en hektisk innhøstingssesong. Mepus orginaldeler er raskt tilgjengelige fra vårt store delelager.

Det er en fornøyelse å starte reisen sammen!

Industri