Шнекові транспортери wheatheart

Hадійне та ефективне транспортування зерна

Міцні та довговічні шнекові транспортери Wheatheart виготовляються на одному з найбільших в світі заводів-виробників обладнання для транспортування зерна в Канаді. Потужний і надійний шнековий транспортер дозволяє легко і швидко транспортувати великі обсяги зерна.

Шнековий транспортер Wheatheart легкий та простий у використанні. Його надійність полягає в міцній та простій конструкції. Професійно продуманий та виготовлений шнековий транспортер ідеально підходить для тривалого часу експлуатації при безперервній роботі. Шнек можна використовувати як для завантаження, так і для вивантаження зерна.

Довжина шнекових шнеків Wheatheart серії UT (моделі 6”, 8” та 10”) варіюється від 5 до 18,5м (подовжувачі – 1,5 м). Комплект поставки включає в зернова труба зі шнеком, електродвигун, заслінка подачі зерна та опорний кронштейн з бронзовою втулкою.

Продуктивність шнекового транспортеру *

6” = 43 т / год.
8” = 81 т / год.
10” = 114 т / год.

* Фізіологічні властивості зерна завжди впливають на продуктивність шнекового транспортера. Зазначена продуктивність була отримана на висушеній пшениці (0,75 т/м³) під кутом 15°. Під кутом 30° продуктивність знизилась на 20-25%, а під кутом 45° знизилась на 35-40%. Шнекові транспортери призначені для роботи під різними кутами підйому.

Додаткове обладнання

ПІДТРИМКА ЗА ДОПОМОГОЮ ДРОТУ
ДИСТАНЦІЙНЕ КЕРУВАННЯ ПОДАЧЕЮ ЗЕРНА
З’ЄДНАННЯ ШНЕКОВОГО ТРАНСПОРТЕРА З СИЛОСОМ (200ММ / 250ММ)
МEТAЛEВИЙ ПРИЙМАЛЬНИЙ ЛOТOК
З’ЄДНАННЯ СИЛОСА З МЕТАЛЕВИМ ПРИЙМАЛЬНИМ ЛОТКОМ ТРАНСПОРТЕРА (160ММ / 200ММ)
ВПУСКНИЙ ОТВІР З ВИЇМКАМИ (5°)
ШИБЕРНA ЗACЛIНКA
ВИВАНТАЖУВАЛЬНІ ПЛАСТИКОВІ ТРУБИ