Ruuvikuljettimet

Tehokkaat ja monipuoliset Jussi-ruuvikuljettimet

Arskalta saat laadukkaat, tehokkaat ja Suomessa valmistetut Jussi-ruuvikuljettimet moniin eri kuljetustarpeisiin!

Viljaruuvit

Jussi-viljaruuveja valmistetaan sekä hydraulimoottorilla toimivina että sähkömoottorikäyttöisinä. Ruuvin halkaisija on joko 150mm tai 200mm. Vaippa on joko muovia tai sinkittyä terästä.

Viljakanuunassa moottori on alapäässä. Siirto on helppoa, koska viljakanuunaan saa lisävarusteena pyörät. Viljakanuunasta on saatavilla myös madallettu versio, joka sopii kartiopohjasiilojen alle.

Tasokuljettimet

Tasokuljettimet on tarkoitettu viljan vaakasuoraan siirtoon. Ruuviputki muodostuu kahdesta osasta. Ulommaisena on peltivaippa, ja sen sisällä muoviputki, joka samalla toimii laakerina ruuville. Jussi-tasokuljetin ei tarvitse välilaakereita. Näin ruuvi tyhjentyy kokonaan ja käynti on äänetöntä. Voimantarve on myös pieni. Väliulosottoja saa haluttuihin kohtiin.

Siilonpohjan tyhjennysruuvi

Viljasiilojen tyhjennykseen on saatavana nivelellä varustettuja tyhjennysruuveja, joita on helppo vaihtaa siilosta toiseen. Siilonpohja voi olla tasainen tai kartio. Pohjalla voi olla myös viljaruuvin alapään syöttösyvennys. Uuteen siiloon asennusta varten on saatavana pohjan valuun asennettava peltikartio, joka mahdollistaa viljaruuvin syöttöpään upottamisen. Syöttöpään upotus vähentää lapioinnin minimiin.

Kuljetin toimii kellon viisarin tavoin. Ruuvi on saranoitu siilon keskelle niin, että kuljetin voi lähteä tyhjentämään siiloa aivan purkausruuvin vierestä ja kulkea sen viereen toiselle puolelle. Kuljetinta on helppo käsitellä ja siirtää eri siiloihin, koska ruuviosa ja sähkömoottorin sisältävä veto-osa ovat pikakiinnitteisiä.

Ruuvi toimitetaan valmiiksi sähköistettynä. Se sisältää kaapelin, lämpösuojakytkimen sekä käyttökytkimen. Kuljetinta käytetään siilon ulkopuolelta, joten viljapölyä ei tarvitse hengittää.

Galleria

Markkinoiden pisimmät takuuajat

8 vuotta

Lämmönvaihdin

5 vuotta

Kuivauskoneistot

5 vuotta

Siilostot

5 vuotta

Elevaattorit

1 vuosi

Sähköosat