Ennakoivalla huollolla varmistat viljankuivurisi turvallisuuden ja tuottavuuden

Julkaistu 24.3.2023
Viljankuivurin vuosihuolto kannattaa suorittaa hyvissä ajoin ennen kauden alkua näin vältät huoltoruuhkat kiireisen sesongin keskellä ja varmistat, että laitteesi ovat toimintakuntoiset kauden alkaessa. Huoltotarkastuksen tarkoituksena on tehdä kuivuriin tarkastus- ja huoltotoimenpiteitä sekä antaa suositukset mahdollisista lisäkorjausehdotuksista. Tarkastus sisältää kuivurin sekä sen toiminnan kannalta välttämättömien mekaanisten lisälaitteiden huoltotarkastuksen sopimuksen mukaan. Huollosta tehdään tarkastuspöytäkirja, josta käy ilmi tehdyt toimenpiteet ja säädöt sekä kehotukset lisäkorjausehdotuksista.

4 syytä miksi viljankuivurin huolto kannattaa

  1. Kuivurin tuottavuus paranee, kun koneistoon kertyvien roskien aiheuttamat kertymät putsataan ja ilma pääsee esteettä kulkemaan putkistossa, jolloin kuivausprosessi tehostuu.
  2. Kuivaa taloudellisemmin. Puhdistetun koneiston energiankulutus pienenee, kun ilma pääsee virtaamaan esteettömästi ja tehokkaasti.
  3. Vähennät kuivuripalon riskiä, kun uunin välipohja puhdistetaan mahdollisista ylimääräisistä vierasesineistä kuten jyrsijöiden pesistä tai muista mahdollisista tuhoeläinten välipohjaan kantamista roskista. Puhdistamaton välipohja on yksi yleisimmistä viljankuivureiden syttymiseen johtavista syistä.
  4. Ennakoiva huolto on pääsääntöisesti aina edullisempaa, kuin rikkoutuneiden laitteiden korjaaminen. Kesken sesongin rikkoutuvista laitteista koituu myös muita taloudellisia kustannuksia, kun huoltajia ja varaosia odotellaan kesken kiireisimmän puintikauden.
VARAA KUIVURISI HUOLTOTARKASTUS HINTAAN 695 € (alv0%)* SOITTAMALLA NUMEROON 02 - 275 4482 TAI  LOMAKKEELLA TILAA HUOLTOKÄYNTI LOMAKKEELLA *Kaikki hinnat alv. 0%. Hinnasto voimassa 1.1.2022 alkaen. Pidätämme oikeudet muutoksiin

Koko maan kattava huoltoverkko ja tehtaan omat asentajat palveluksessasi

Koko maan kattava huoltoverkkomme palvelee asiakkaitamme ympäri vuoden- Huollon ajankohta sovitaan aina ennalta asiakkaan kanssa tarkastuksen tilauksen jälkeen. Keskitämme ja aikataulutamme huoltomme asiakkaiden sijainnin mukaan. Käytämme huolloissa tehtaamme omia asentajia, jotka ovat kuivurihuoltojen ammattilaisia. Huoltotiimimme toimii tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksemme kanssa hyödyntäen kentältä oppimaansa ja kuulemaansa palautetta tuotekehityksemme tueksi. Asentajamme työskentelevät aina pareittain työturvallisuusmääräysten mukaisesti. Tutustu Mepun tarkistushuollon tarkempaan sisältöön ja lisätöiden hinnoitteluun. HUOLTOTARKASTUKSEN SISÄLTÖ  

Viimeisimmät uutiset

6.6.2024

Olemme mukana Farmarissa

14.5.2024

VIljasiilojen huolto ennen satokautta: 7 tärkeää vaihetta

14.5.2024

Varmista viljankuivurin kunto ennen sadonkorjuuta