Huoltotarkastuksella varmistat viljankuivurisi turvallisuuden ja tuottavuuden kuumimman sesongin keskellä

Julkaistu 27.2.2024

Viljankuivurin vuosihuolto kannattaa suorittaa hyvissä ajoin ennen kauden alkua näin vältät huoltoruuhkat kiireisen sesongin keskellä ja varmistat, että laitteesi ovat toimintakuntoiset kauden alkaessa. Huoltotarkastuksen tarkoituksena on tehdä kuivuriin tarkastus- ja huoltotoimenpiteitä sekä antaa suositukset mahdollisista lisäkorjausehdotuksista. Tarkastus sisältää kuivurin sekä sen toiminnan kannalta välttämättömien mekaanisten lisälaitteiden huoltotarkastuksen sopimuksen mukaan. Huollosta tehdään tarkastuspöytäkirja, josta käy ilmi tehdyt toimenpiteet ja säädöt.  Pöytäkirjaan kirjataan ylös tarkastuksessa ilmenneet mahdolliset lisäkorjausehdotukset, jotka ovat tarpeellisia kuivurin optimaalisen toiminnan kannalta.  

Miksi viljankuivurin huoltotarkastus kannattaa?  

Kuivurin tuottavuus paranee, kun koneistoon kertyvien roskien aiheuttamat kertymät putsataan ja ilma pääsee esteettä kulkemaan putkistossa, jolloin kuivausprosessi tehostuu.

Kuivaa taloudellisemmin. Puhdistetun koneiston energiankulutus pienenee, kun ilma pääsee virtaamaan esteettömästi puhdistuksen jälkeen.

Vähennät kuivuripalon riskiä, kun uunin välipohja puhdistetaan mahdollisista ylimääräisistä vierasesineistä kuten jyrsijöiden pesistä tai muista mahdollisista tuhoeläinten välipohjaan kantamista roskista. Puhdistamaton välipohja on yksi yleisimmistä viljankuivureiden syttymiseen johtavista syistä.

Ennakoiva huolto on pääsääntöisesti aina edullisempaa, kuin rikkoutuneiden laitteiden korjaaminen. Kesken sesongin rikkoutuvista laitteista koituu myös helposti muita taloudellisia kustannuksia, kun huoltajia ja varaosia odotellaan kesken kiireisimmän puintikauden.

Varaa kuivurisi huoltotarkastus numerosta 02 275 4482 tai täyttämällä lomake nettisivuillamme   

TILAA HUOLTO

Tutustu Mepun tarkistushuollon tarkempaan sisältöön ja lisätöiden hinnoitteluun

Lue lisää huoltotarkistuksesta

Koko maan kattava huoltoverkko ja tehtaan omat asentajat palveluksessasi

Koko maan kattava huoltoverkkomme palvelee asiakkaitamme ympäri vuoden- Huollon ajankohta sovitaan aina ennalta asiakkaan kanssa tarkastuksen tilauksen jälkeen. Keskitämme ja aikataulutamme huoltomme asiakkaiden sijainnin mukaan.

Varaosien tilaus verkkokaupasta 24/7 Mepun verkkokauppa palvelee sinua ympäri vuorokauden. Tilaa kuivurisi varaosat helposti netistä kotiin kuljetettuna tai tehtaalta noutaen.

Verkkokauppaan

Käytämme huolloissa tehtaamme omia asentajia, jotka ovat erikoistuneet kuivureiden huoltoon. Huoltotiimimme toimii tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksemme kanssa jakaen asiakkaan palautetta ja näkemyksiä tuotekehityksemme tueksi. Asentajamme työskentelevät aina pareittain työturvallisuusmääräysten mukaisesti.


Viimeisimmät uutiset

4.7.2024

Sisäkartio- ja kartiopohjasiilokampanja

6.6.2024

Olemme mukana Farmarissa

14.5.2024

VIljasiilojen huolto ennen satokautta: 7 tärkeää vaihetta